Beskrivning
INGREDIENSER
WIENERKAMMAR
Vetemjöl, ägg, socker, margarin, socker, salt, jäst, mandelmassa, sirap, brun farin och vaniljsocker
Allergen: Gluten, mandel och ägg
WIENERÅTTOR
Vetemjöl, ägg, socker, margarin, socker, salt, jäst, hallonsylt, vaniljkräm (mjölk, grädde, vaniljstång, socker, äggula och maizena)
Allergen: Gluten, ägg och mjölkprodukter
SPANDUER
Vetemjöl, ägg, socker, margarin, socker, salt, jäst, mandelmassa, sirap, brun farin, vaniljsocker, vaniljkräm (mjölk, grädde, vaniljstång, socker, äggula och maizena)
Allergen: Gluten, ägg och mjölkprodukter
FRÖSNAPPARE
Vetemjöl, ägg, socker, margarin, socker, salt, jäst, mandelfyllning (mandelmassa, brunfarin, sirap och vaniljsocker). Snurrad i vallmo och sesamfrö.
Allergen: Gluten, ägg och mandel